Studime rasti

I.E.S Lope De Vega de Fuente ­Obejuna

I.E.S Lope De Vega de Fuente Obejuna I përfshinë nxënësit e këtij qyteti dhe 14 fshatrat e tij edhe nga qyteti I afërm Los Blaskez. Në këtë shkollë mësimin e vijojnë rreth 300 nxënës nga vendet e lartpërmendura, prej të cilëve përafërsisht rreth 505 shfrytëzojnë transportin e autobusit

Read more

Yusuf Kalkavan Anadolu Lisesi Mersin

Shkolla e mesme Jusuf Kalkavan në Anadoll, e që zakonisht quhet edhe Yusuf Kalkavan Anadolu Lisesi, shkurtë. Y.K.A.L, është shkollë e mesme shtetërore turke në Mersin. Ajo është njëra prej shkollave të mesme shtetërore, më konkurrente në Mersin, që dërgon më shumë nxënës në disa prej universiteteve më prestigjioze në shtet, nga shumica e shkollave shtetërore ose private në qytet. Shkolla i pranon nxënësit në bazë të suksesit të regjistrimit në shkollë të mesme në nivel shtetëror. gjuhët mësimore janë ajo turke, angleze dhe gjermane. YKAL filloi me punë në vitin 1992 në rajonin Mezitli.

Read more

Shkolla e mesme Dobri Daskallov

Procesi mësimor mbahet në ndërtësën e re dykatëshe ku mbahet edhe mësimi teorik dhe praktik. Në shkoll ekzistojnë më shum se 10 klasa të pajisura me kopmjuter për secilin nxënës dhe internet, si dhe laboratore për informatik, biologji, kimi, fizik dhe vizatiom, të gjitha të pajisura me kompjuter dhe material teknike. Ekziston dhoma të caktuara me kompjuter, DVD, Televizor, LCD projector, pijano që përdoret për prezentime të ndryshme, mësim, takime dhe manifestime lukturore dhe arsimore.

Read more

Shkolla e mesme Rocha Peihoto

Në Praça Luís de camões, në qytetin Povoa de Varzim, në veri të Portugalisë gjendet shkolla e mesme Roha Peihoto

Read more